we-stand-for-more

 

Asiakkaamme luottavat siihen, että asiantuntemuksellamme saadaan aikaan maailmanluokan ratkaisuja. Kun tarpeeksi hyvä ei riitä, me astumme kehiin. Me tarjoamme aina parempaa.

Rakennamme huomisen liiketoimintaympäristöjä jo tänään.

Meidät tunnetaan kyvystämme tunnistaa merkittävimmät innovaatiot ja valmiuksistamme toteuttaa ne äärimmäisen laadukkaasti.

Mika Tanner

Hacking the Future

My optimism was once again hijacked this week by the recent announcements of economic misery. Now all respectable analysts forecast our local economy is shrinking by an average of 0,5% in 2014. The outlook for 2015 is also bleak –To…

Lisää »

Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat omien alojensa tunnustettuja johtajia. Tehtävänämme ei ole olla ainoastaan ratkaisujen tuottaja, vaan toimia strategisena kumppanina, jonka avulla asioita voidaan arvioida uudelleen ja pysytellä aina askeleen edellä.

MEIDÄT TUNNETAAN SUUNNITTELU- JA INNOVOINTITAIDOISTAMME – MEIHIN LUOTETAAN TOIMITUSKYKYMME ANSIOSTA

"Bilot tekee innovatiivisia ratkaisuja ja heidän kanssaan on kiva tehdä yhteistyötä. Kun molemmat osapuolet viihtyvät niin lopputuloksesta tulee aina parempi"

-Timo Lappalainen, Berner Oy

"Olemme työskennelleet useiden eri yritysten kanssa ja kukaan ei ole ollut niin joustava ja kilpailukykyinen kuin Bilot on. Bilot panosti todella meidän liiketoimintamme ymmärtämiseen ja meidän palvelemiseen, jopa tilanteissa, joissa meidän tarpeemme yllättäen muuttui. Olemme etuoikeutettuja työskennellessämme Bilotin kanssa."

-Johan Hammarén, Fondia

Tulevaisuuden ratkaisuja jo nyt

Digitalisoimme ydinliiketoimintaprosessit, mikä luo yritykselle lisäarvoa, auttaa toimimaan nopeammin ja vähentämään kuluja, sekä mahdollistaa työntekijöiden älykkäämmän työskentelyn, kaikkialla.

Commerce

Autamme asiakkaitamme luomaan ainutlaatuisia palveluita yhdistämällä tietoa, tekniikkaa ja prosesseja.
Lue lisää »

Procurement

Tehtävänämme on toimittaa sujuvia liiketoimintaratkaisuja.
Lue lisää »

Performance

Tuemme yrityksesi kasvua ja liikearvon kehitystä erinomaisten yrityshallintaratkaisujen avulla.
Lue lisää »

Analytics

Toimitamme tarkkaa tietoa liiketoiminnoistasi.
Lue lisää »

Productivity

Saavuta parempia tuloksia työskentelemällä älykkäämmin missä ja milloin tahansa.
Lue lisää »

Enablement

Varmistamme, että liiketoimintasi on ja pysyy tukevalla pohjalla.
Lue lisää »

 
 

Elinkaaripalvelut

Bilotin elinkaaripalvelujen lähestymistapa perustuu valmiuteemme tarjota tukea haastavimpien ja monitahoisimpien SAP- ja MS-teknologiasovellusten kanssa. Palvelumme pohjautuvat ITIL-metodologiaan, ja tuemme asiakkaitamme kaikilla Bilotin ratkaisualueilla vuorokauden ympäri.

Bilot työpaikkana

Olemme päässeet pitkälle rohkealla etenemisellä. Bilot on täynnä äärimmäisen lahjakkaita yksilöitä, joille teknologia ja edelläkävijänä toimiminen ovat intohimo.

Junior consultant/Consultant Olet palveluhenkinen tiimityöskentelijä ja palat halusta parantaa maailmaa teknisen osaamisesi kautta.​ Pidät riman korkealla ja haluat varmistaa asiakkaan tyytyväisyyden täsmällisellä ja laadukkaalla palvelulla.

SharePoint kehittäjä / konsultti Tässä roolissa pääset toteuttamaan asiakkaan liiketoiminnalle räätälöityjä sovelluksia SharePointin päälle, erityisesti SAP masterdatan hallintaan SharePoint kehittäjänä tai arkkitehtina osaamisesi mukaisesti.

Microsoft SharePoint- ja BI- asiantuntijoita Tule Bilotille ja liity parhaiden Microsoft- ja Business Intelligence -osaajien joukkoon!

Bilot

Bilot on itsenäinen, luova ja aidosti asiakaslähtöinen yritys. Alansa johtavien asiantuntijoiden vuonna 2005 perustama Bilot on kasvava yritys ja edelläkävijä uusien SAP- ja Microsoft-ratkaisujen käyttöönotossa ja kehittämisessä.

Arvomme pohjaavat rohkeuteen, omintakeisuuteen ja sitoutuneisuuteen. Olemme onnistuneet nousemaan erinomaiseksi ja halutuksi työnantajaksi, joka houkuttelee ja säilyttää todellisia lahjakkuuksia, luovimpia ajattelijoita ja terävimpiä näkijöitä.

Bilot on siirtymässä on-premise-toiminnasta on-demand-ajatteluun, jota varten asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat pilvipohjaisia, reaaliaikaisia yrityssovelluksia ja ohjelmistoratkaisuja niille, jotka haluavat liiketoiminnaltaan enemmän.

Avainlukuja

18 MEUR

LIIKEVAIHTO

150

ASIANTUNTIJAA

15

KANSALLISUUTTA

22 000

VIRVOITUSJUOMAA

Ota yhteyttä

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Varsovassa.

Bilot / Suomi
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

+358 10 5484800
etunimi.sukunimi@bilot.fiBilot / Puola
Babka Tower
Al. Jana Pawla II 80 lok. 137
00-175 Warsaw

+48 22 185 5464
etunimi.sukunimi@bilot.fi

Laajemmat yhteystiedot