News Team

Bilot avaa Helsinkiin teemapuiston


By News Team

Johtava IT-palveluyritys Bilot on avaamassa teemapuiston Helsinkiin. Alppiharjuun, Linnanmäen huvipuiston yhteyteen avattava ”Innovaatiomäki” tulee tarjoamaan huikeita elämyksiä lapsille ja aikuisille.

Bilot odottaa Innovaatiomäelle noin 100.000 kävijää vuodessa, puistoon pääsee samalla rannekkeella kuin Linnanmäellekin.

Bilotin toimitusjohtaja Mika Tanner on erityisen innoissaan uudesta teemapuistosta: ”Innovaatiomäki tarjoaa ennennäkemättömän mahdollisuuden kokea edistyksellisten ja liiketoimintalähtöisten IT ratkaisujen tulevaisuus jo tänään. Bilotin pioneerityö ja maailmanluokan innovaatiot muuntautuvat henkeäsalpaaviksi ja viihdyttäviksi laitteiksi, joissa viihtyvät kaikki. Uusi puisto resonoi hienosti myös yhtiömme arvojen kanssa, kun merkittävä osa tuotoista ohjataan Lasten Päivän Säätiön kautta hyväntekeväisyyteen”.

Puiston pinta-ala on noin kolmannes Linnanmäen huvipuiston pinta-alasta ja laitteita on heti ensimmäisenä kautena noin 15. Hurjimman kyydin tarjoaa Hurja-HANA sekä keskipakoisvoimaa uhmaava BI-Raketti. Perheen pienimmille on suunnattu Pioneerilaakso, jossa voi turvallisesti kokea miltä tuntuu olla edelläkävijä. e-Vekkula on kaikenikäisille suunnattu monipuolinen ja osin hämmentäväkin retki kehittyneiden ja todella näyttävien verkkopalveluiden kokoelmaan. Ehkä huimimman kokemuksen uusimmista innovaatioista tarjoaa kuitenkin Mobiili-Kuru, jossa kävijä seikkailee ennennäkemättömien mobiiliratkaisujen jännittävässä, langattomassa maailmassa.

Bilotin ja myös Innovaatiomäen markkinointijohtaja Mikko Koljonen uskoo puiston houkuttelevan kävijöitä ulkomailta asti: ”Innovaatiomäki on kansainvälisessäkin mittapuussa ainutlaatuinen ja siksi varmasti houkutelee kävijöitä myös 2012 Design pääkaupunkiajan jälkeenkin. Tästä tulee Helsingin business- ja kulttuuritaivaan kiintotähti”.

Henkilökunnasta vastaava johtaja Vesa Niininen uskoo puiston palvelutason ja laatukokemuksen olevan huippuluokkaa: ”jokainen kävijä tulee kokemaan olevansa erityinen ja tämä osaltaan tulee näkymään kävijäuskollisuudessa”.

Puisto on avoinna VIP vieraille 1.4.