• Suomi
  • English

Bilot

Bilot on asiakaslähtöinen ja innovatiivinen IT-palveluyritys, jonka tavoitteena on parantaa liiketoimintasovellusten käytettävyyttä, kehittää liiketoimintaprosesseja ja tukea päätöksentekoa. Alansa johtavien asiantuntijoiden vuonna 2005 perustama Bilot on edelläkävijä uusien SAP- ja Microsoft-ratkaisujen kehittämisessä ja laadukkaassa toimittamisessa. Asiakkaat arvostavat Bilotin joustavuutta ja kykyä kehittää entistä parempia ja liiketoimintatarpeiden mukaisia ratkaisuja.

Innovatiivisuuden ja suunnittelutaitojen lisäksi toimitamme varmasti lupaamamme ratkaisut ja palvelut. Yli 100 asiantuntijasta koostuva tiimimme, huolellisesti valitut kumppanimme ja kyky hoitaa myös kansainvälisiä projekteja takaavat sen, että voimme pitää lupauksemme. Kokeneet asiantuntijamme ovat oman alansa konkareita, mutta ennen kaikkea Bilot on nuori ja nopeasti toimiva organisaatio, jossa yhdistyvät asiantuntijatason osaaminen, tuoreet oivallukset ja aito innostuneisuus.

Olemme SAP:n virallinen palvelu- ja VAR-kumppani sekä sertifioitu Microsoftin kultakumppani (Microsoft Partner Network: Gold Portals and Collaboration / Silver Software Development / Silver Mobility).

Lue lisää tarjoomastamme ratkaisut ja palvelut sivuilta.