• Suomi
  • English

Arkkitehtuuri

Me Bilotilla otamme asiakkaidemme ratkaisuarkkitehtuurin aina vakavasti. Senioriarkkitehtimme ovat oman alansa keulakuvia ja työskentely heterogeenisissa IT-ympäristöissä on heille arkipäivää. Senioriarkkitehtimme kykenevät suunnittelemaan kestäviä ja mukautuvia järjestelmiä halutun SAP- tai Microsoft-sovelluksen tai teknologisen ympäristön mukaan. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että ratkaisuarkkitehtuurin suunnittelussa tai suuren tai pienen ratkaisun kehitystyössä otetaan aina huomioon ratkaisun vaikutukset koko yrityksen IT-arkkitehtuuriin.

Ratkaisuarkkitehtimme maksimoivat valitusta tai halutusta ympäristöstä saatavat hyödyt ja optimoivat SAP- ja Microsoft-ratkaisujen käytön arkkitehtuurissa, joka kestää aikaa. Tavoitteenamme on suunnitella aina paras mahdollinen arkkitehtuuri, joka parantaa ratkaisujen käytettävyyttä, prosesseja sekä tietojen kattavuutta.

Jos halut optimoida liiketoimintaratkaisusi arkkitehtuurin, ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.