Pidin viikko sitten Talentum Eventsillä kurssin: Asiakkuuksien johtaminen analytiikan avulla.

Saamani kurssipalaute on alla. Kiitos kaikille osallistujille ja iso kiitos palautteesta. Se vie kurssia oikeasti eteenpäin.

Julkaisen palautteen (kuten myös edellisestä BI-työväline kurssistani) piiskatakseni itseäni parempaa suoritukseen. Kun asettaa itsensä arvioinnin kohteeksi, pyrkii automaattisesti aina parempaan ja parempaan. Toisaalta julkaisemalla nämä helpotan asiakkaiden ostopäätöstä: tällaista täältä saa. Ei yhtään huonompaa mutta ei parempaakaan. Kolmanneksi: tykkään päteä. Niin kuin kaikki.

Mutta siihen palautteeseen.

Keskinkertainen on ajanhukkaa

Kokonaisarvosana oli 4/5.

Joku heikkomielinen voisi tulkita tuon kohtalaiseksi tulokseksi mutta kun tavoitteena on olla Suomen paras kouluttaja, ei tällä tuloksella voi kuin pyyhkiä ahteria ja kääntää pää häpeään.

Joku antoi kolmosen. Hitto kolmosen. Se on kohteliaasti ilmaistuna, että: en ollut tyytyväinen. Olisin voinut käyttää aikana paremminkin. Keskinkertaista.

Kolmonen on yhden vajaa kakkonen, joka on yhtä kuin paska kurssi.

Lunasta selkähieronta

Lupasin kurssin alussa osallistujille: jos tämä ei ole paras analytiikan kurssi missä olette olleet, saatte kaksi tuntia ilmaista konsultointia. Tai ihan mitä tahansa. Hartiahieronnan, auton pesun, hoidan viikonlopun ostokset. Ei tarvitse muuta kuin tehdä reklamaatio.

Ja kolmonen on yhtä kuin reklamaatio. Se ei ole paras kurssi, se on selvä.

Joten se kuka antoi kolmosen, kiitos. Ilmoittaudu minulle (ville.niemijarvi ät www.louhia.fi) ja lunasta korvauksesi.

Ja tässä se palaute

Vastausprosentti oli 83 %, eli viisi kuudesta osallistujasta vastasi palautekyselyyn. Arviointiasteikko on 5-1, jossa 5 on erinomainen ja 1 heikko.

Kouluttaja

Yhteensä
5 4 3 2 1
Ville Niemijärvi, Louhia Consulting Oy 1/20% 3/60% 1/20% 0/0% 0/0% 100%
Yhteensä 1 kpl /20% 3 kpl / 60% 1 kpl / 20% 0 kpl / 0% 0 kpl / 0% 4,00

 

Kirjallinen palaute

  • Villellä oli hyvä ja osallistava ote.
  • Osaava, innostava, mukaansa ottava kouluttaja, joka osallisti myös kuulijat. Jossain määrin aineisto hieman sekavaa, ehkä johtuen siitä että tämä oli ensimmäinen koulutus aiheesta.
  • Hyvää asiaa selkeästi esitettynä
  • Aihe oli kiinnostavaa ja kouluttajan osaaminen ja paneutuminen asiaan erinomaista. Demot, joita käytiin läpi olivat ehkä liiaksi painottuneet tekniseen toteutukseen, kun olisin kaivannut enemmän käytännön esimerkkejä toteutuksista, joissa analytiikkaa on hyödynnetty.