06.09.2018 8:30 - 12:30

BilotGo.ai: käänteisen hackathonin casejen ja ratkaisujen esittely

Kulunut kevät on ollut Bilotilla jännittävää aikaa. Tekoälyn ja koneoppimisen käyttö kehittyy ja leviää nopeasti, ja uudet teknologiat saavat paljon palstatilaa kaikissa viestintäkanavissa. Lieveilmiönä on syntynyt paljon aiheeseen liittyyvää pöhinää, hypetystä ja myyttejä siitä, mihin tekoäly pystyy ja mihin ei.…

Kulunut kevät on ollut Bilotilla jännittävää aikaa. Tekoälyn ja koneoppimisen käyttö kehittyy ja leviää nopeasti, ja uudet teknologiat saavat paljon palstatilaa kaikissa viestintäkanavissa. Lieveilmiönä on syntynyt paljon aiheeseen liittyyvää pöhinää, hypetystä ja myyttejä siitä, mihin tekoäly pystyy ja mihin ei.

Me Bilot ja Louhia Analytics olemme rehellisesti sanottuna kotimaisen ohjelmistoalan johtavat asiantuntijat analytiikan ja tekoälyn saralla. Päätimme siksi yhdessä muutaman maineikkaan suomalaisyrityksen kanssa tutkia tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuuksia. Näin syntyi käänteinen hackathon BilotGo.ai.

Mursimme myytit ja päästimme hypestä ilmat pihalle – tuloksena Altialle, Raisioagrolle, Reimalle ja Koneelle syntyi valtavasti kiitosta saaneita ohjelmistoratkaisuja, joissa tekoäly luo uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan.

Entä mitä tekoälyn mahdollisuuksista ollaan mieltä Suomen valtion johdossa, ja millaista kuvaa tulevaisuudesta alan evankelista maalailee? Päätimme, että AI/ML-opit pitää saada laajemminkin jakoon.

Tervetuloa siis kuulemaan käänteisen hackathonimme tuloksista ja saavutuksista torstaina 6. syyskuuta klo 9-12 MOW Stargaten Holodeckille (os. Porkkalankatu 22 a, Helsinki).

Tilaisuudessa BilotGo.ai-joukkueet esittelevät asiakascasensa ja ratkaisunsa sekä teknologian että liiketoimintahyödyn näkökulmasta. Lisäksi kuulemme puheenvuoroja myös elinkeinoministeri Mika Lintilältä sekä startup-yrittäjä, taloustieteilijä ja Iris.ai-tekoälyinnovaattori Maria Ritolalta. Muista puhujista tiedotamme myöhemmin.

Tarjoamme aamiaista klo 8.30 eteenpäin sekä lounaan tilaisuuden päätteeksi.

Ilmoittaudu mukaan! »

Tilaisuuteen on rajallisesti paikkoja, joten toimithan nopeasti.

Mika Tanner

Mika Tanner

Mika Tanner has been a CEO of Bilot since 2011. He has been in professional services for 20 years, mostly in the software industry of which over a decade with SAP in several management positions in Finland, Nordics and France. Mika has lived 13 years abroad in the US, Europe and ...


Where

Porkkalankatu 22a, Helsinki, Suomi